Klicka på bilden ovan för att komma till
den nya hemsidan yogaprana.se
där finns all information!

Välkommen till det nygamla centret på
Pär Lagerkvist väg 12

Anmälan till info@yogaprana.se
Sätt in kursavgiften på till Bg.5032-0290 eller
Swisha till 123-467 15 33 (F-skatt sedel) för att boka din plats.

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag.

Kursinformation

Kundaliniyoga passen

Kundaliniyoga är för dig som önskar en härlig, holistisk och kraftfull yogaform med andlig praktik. Du stärker muskler och tänjer ut kroppen, frigör spänningar, balanserar ditt hormon och nervsystem. Har du fastnat i vanor, är ständigt trött, orolig och less på att livet går för mycket i repris?
Väck livskraften med kundaliniyoga, andas in syre i dina drömmar, andas ut stress och besvikelser och landa i livet här och nu. Med kundaliniyogan stärks din GRIT – det inre härliga jäklar anamma som behövs för att skapa nya vanor. Yogaövningar i varje pass är effektiva och ger snabbt resultat. Kundaliniyogan erbjuder en varierande kompott av ljuvlig musik, pauser mellan övningarna, andningstekniker och kraftfulla mantrameditationer som följer ett visst mönster. Den sköna längre avslappningen till klangskålar eller tystnad är väldigt uppskattad. Yogamattan blir en Himalaya alptopp du när som helst kan slå dig ner på, dra dig undan alla tankar och yttre kackel för att vända blicken och lyssna inåt för vägledning i små och stora frågor.
Tema: Städa ut kropp och sinne inför 2023 med härliga lymfpass!

Medveten andning

Det här är kursen som gör dig störtförälskad i ditt andetag och förundrad över hur vi människor låter dess extraordinära kraft förbli outnyttjad. Det handlar om andning som kvalitet och inte kvantitet. Dina andetag är dina. Du kan inte sälja dem eller spara på dem till ett senare tillfälle. De är billiga. Du har tillgång till dem hela tiden. Är lätta att ta med sig på din resa. Väldigt bra att ha tillgång till när du ska gå emot din rädsla eller hålla föredrag.
Frågan är:
Hur andas du?
Varför inte testa genast?
Börja med att ta ett djupt andetag.
Andas du genom att dra upp axlarna?
Andas du genom att dra in magen?
I övre delen av lungorna?
Var inandningen längre än utandningen?
Lade du överhuvudtaget märke till utandningen?
Är svaret ja? Då andas du för överlevnad, vilket ställer till det i inre system och vattnar stressen. Men du inte ensam och det går att ändra. Låt oss göra det tillsammans, för gott!

Ladda ner kursbeskrivning här!

Ditt andetag påverkar du din livskvalité på alla plan.
Välkommen till denna 9-veckors kurs. Vi börjar från grunden, gör en resa i andetaget och mellan träffarna får du en film med en andningsteknik att göra hemma. Meningen är att du ska få in en enkel välgörande rutin när det gäller din andning för resten av ditt liv.


KundaliniYoga för dig med eller är anhörig till någon med ätstörning.

Ätstörning är idag något alla känner till, men som många ändå upplever som väldigt skamfullt och få känner sig bekväma att prata om. Oavsett det handlar om ett allvarligt missbruk, det ständiga jojo bantandet eller en allmänt osund relation till mat och kroppen lider många kvinnor, män, tonåringar och barn i det tysta. En oidentifierad smärta lever sitt eget liv som hanteras med äta eller inte äta beteende.
Vi lever i en kultur där hat mot den egna kroppen är naturligt, en smärta som omsätter miljarder dollar varje år. Snabba banta fixa modeller skapar oftast mer kontroll och dippande självkänsla där maten blir tröst. Banta är ett kulturarv med djupa rötter i tidigare generationer och epoker som format ett onaturligt och helt omöjligt kroppsideal. Vilja och självförebråelser att läkas hjälper inte. Istället handlar det om att hitta tekniker, sammanhang och olika utlopp för känslor. Att vända sig inåt och leva i kontakt med en större bärande andlig kraft.
Är det dags att bryta kedjorna som håller dig fast i vanor som gör dig illa? Var och en av oss har ett syfte med vårt liv och det är inte att hålla på med kilon.
Kundaliniyoga är en holistisk yogaform som många lärare använder i vård för olika beroenden eftersom den är fysisk, mental och andlig.
I denna kurs kommer vi använda chakrasystemets visdom och stärka relationen till det neutrala sinnet.
Det passar dig som har en osund relation med mat eller är närstående till någon med dessa utmaningar och då för egen skull.

För mer information eller frågor kontakta mig gärna genom att skicka ett mail info@yogaprana.se så kommer vi överens om en tid för samtal.


Här kan du läsa om hur ett pass går till. Klicka på bilden under.

Jag heter Sofi  Aronsson och är en multipassionerad kreatör, konstnär, kreativ coach och yogalärare.  I 25 år har jag arbetat med den helande kraften i skapande språk och uttryckande konst i Sverige och Mellan östern för vuxna och barn. Jag är utbildad symbolpedagog, NLP praticioner, steg 1 och 2 i lösningsfokus, frigörande dans och certifierad kundaliniyoga lärare. Just nu fördjupar jag kunskapen och min egna erfarenhet av andetagets kraft med utbildningen Medveten Andning av Anders Olsson.

Jag har erfarenhet av och anordnar även workshop av skilda slag för små och stora företag, kommun, landsting, skapande skola projekt, folkhögskolor och egna privata kurser. Andningen får alltid ett stort utrymme i mina klasser.

Kontaktuppgifter: Sofi Aronsson
Mobil; 070/4434467
mejl; info@yogaprana.se

Med Värme
Sofi

Sofi