Alert och fokuserad på jobbet!

Förbli alert och fokuserad under hela konferensen med andningspauser. Höj taket och boosta välmående faktorn med en skapande “out of the box” workshop. Värna om kropp och själ med andetagstekniker, rörelser eller ett helt kundaliniyogapass.

För att en konferens ska vara hållbar behöver deltagarna må bra. Detsamma gäller en arbetsplats. Det är svårt att vara effektiv och koncentrerad under långa stunder, vi blir stela i kroppen, börjar tänka på annat och diskret kväva gäspningar för att inte verka ointresserade. Undersökningar visar att en person i genomsnitt klarar att hålla sig koncentrerad i 45 – 120 minuter, beroende uppgiftens svårighetsgrad. Ju mer information som ska bearbetas desto mer pauser krävs för att vi inte ska förlora uppmärksamheten. Korta avbrott förutom vanliga hederliga pauser gör att mötet känns mindre monotont, förhindrar att energin inför arbetsuppgiften ebbar ut, vi får tid att hämta andan, sortera intryck och bli mottagliga för nya. Genom att då och då utföra en helt annan aktivitet vaknar hjärnan till liv och vi blir öppna för nya tankar och kläcka idéer.


“Ledarskap är att kommunicera människors värde och potential, så klart och tydligt, att de ser det i dem själva.”
Steven R Covey


Jag erbjuder skräddarsydda föredrag och workshops för företag och organisationer som bryr sig om arbetsplatsens relationsklimat, värdesätter dynamiska och kreativa grupprocesser, nytänk, lösningsfokus och produktivitet där företagsandan prioriteras.
Exempel:

  • Hänga i kulisserna under en konferensdag för att antingen flika in med skräddarsydda andningsövningar, energiladdande yogarörelser och/eller kreativa workshops under dagens gång. En annan möjlighet är att samla allt i en aktivitet vid ett enda tillfälle.

  • Kreativ workshop och föreläsning i ämnet, direkt på arbetsplatsen för att höja taket, tillsätta ny energi och bryta invanda roller och beteenden.

  • Föreläsning om medvetna andningstekniker för stresshantering, bli mer alert, öka kreativiteten samt rörelser för en hälsosam rygg. Metoder som kan utföras var som helst, när som helst. Nerskrivna instruktioner samt filmer för daglig medveten andning följer med i paketet.

  • Kundaliniyoga pass för helhetshälsa eller enbart enkla rörelser som varken kräver matta eller speciellt utrymme. .

Klicka nedan för att läsa!

“Jag kom ner i varv, jag stressade verkligen ner. Då jag är en person som gillar strukturer och kontroll, var jag lite rädd för att detta skulle vara alltför flummigt. Men Sofi är en väldigt opretentiös person, jordnära och rolig. Hon är rak, inkännande och jordad och delar med sig av enkla tekniker som vi kan använda på vårt eget sätt, för att ta fram det bästa i oss, för att finna kreativiteten, lugnet och balans. Inget hokus pokus. Yogan var enkel och skapade det lugn i mig, som jag aldrig tidigare funnit i yoga, då det varit alltför pretentiöst. Att få måla och kladda utan att tänka så mycket var befriande”.
Tack Sofi, you rock❤️
/ Petra, flygkapten.

Kunder: Nordea, IKEA, A-Betong, Växjö Universitet, Mundekulla kursgård, Växjö kommun, Växjö landsting, Personal på Hjortsberga skolan. Privata arrangemang med chefsgrupper och entreprenörer.