Gott Nytt Kreativt År
Om du inte känner dig hemma i samtiden, är det meningen att du ska vara med och skapa en ny!

Håller du med om att vi behöver nya normer! Vi kan inte förändra De som finns är för kantiga, andefattiga och håller inte måttet för år 21. Har du funderingar du håller inne med? Hävdar du dina åsikter även om de går stick i stäv mot de i din omgivning? Väcker dig magkänslans om natten som får dig att grubbla över din situation? Har du kommit till en punkt där du måste tillåta förändring, eller acceptera det som är just nu?


Då har du det som krävs.


Du besitter tillgångar än du känner till och är kreativ av naturen. Men kritikern, den inre såväl som den i din omgivning kan sätta käppar i hjulet och ge rädslan fria tyglar att styra. Jag har inga svar, men jag har verktyg, väl beprövade som jag själv lossat min inre kreatör med. Skapande språk som mänskligheten använt långt före ordet flum fanns, är livsenergin i organisk utveckling och kraften som får maskrosen att trycka sig igenom asfalten.

Vill du hänga med så klicka här?

Pay attention to your patterns. the way you learned to survive may not be the way you want to continue to live. Heal and shift!


The world needs the fully alive well rested you, not the exhausted you. Imagine a world where woman make rest and rhythm a priority operate more from their full power”
Karen Brody

Med Värme
Sofi

Sofi