4-7 juli SOMMARKURS
med skapande uttryck, yoga och andning.

I en värld fylld av mystik, där uråldriga sagor ligger gömda bland myrstackar, myter viskar hemligheter från kärrens djup, musan dansar på daggvåt mossa och vildmarkens skapandet kraft pulserar genom varje blad och gren, välkomnar jag dig till Baba Yagas värld.

Baba Yaga, den vilda häxan med okuvlig kraft som sträcker sig inom och bortom tid och rum. Med sitt hem som dansar i piruetter på hönsfötter representerar hon den outämjda, lekfulla, kreativa kraften och den viljestarka energin som flödar genom naturen och allt levande som är en del av den. Hennes närvaro är nämligen en påminnelse om att det är i det vilda och den sprakande livselden som förlöser vår sanna kreativa essens genom att väcka vår inre bohem.

Är du en person som….

 • tröttnat på de perfekta Instagram-filterna och vill innerst inne visa upp den äkta du – skavankerna, kreativiteten och allt däremellan.

 • som drömmer om att kasta skuldkänslorna åt sidan och ge dig själv egen-tid? Du har varit till för andra länge nu och tyckt om det, du bryr dig om familj och vänner – men känner att nu är det din tur att prioritera ditt eget välbefinnande och lyssna på dina behov.

 • tycker livet tappat färg och vardagen har blivit en gråskala av rutiner och krav? Du förlorat den gnista av glädje och entusiasm som en gång färgade dina dagar.

 • tröttnat på att mäta varje morotsstav och glammig hälsofixering, visst du lyfter gärna vikter men nu vill du lyfta dina drömmar också för att skapa en framtid du förtjänar.

Veta lite mer?
Befria din Inre Bohem!


Välkommen till en värld av symboler och drömmar, där Graalen representerar vår obegränsad potential, medan svärdet symboliserar vår kraft att agera och förverkliga våra visioner. I denna resa möter vi både änglar och demoner, ljus och mörker, och lär oss att omfamna hela vår mänskliga erfarenhet. Drömmar är fönster till det undermedvetna och ger oss insikter som sträcker sig bortom det vakna sinnet, eggar fantasin, leverera lösningar och vägleder den som vill gå egna vägar.

 • Graalen, vår kreativa livmoder, är en symbol för näringsrik kraft och obegränsad potential.
  Den är den kärl där våra djupaste idéer och drömmar tar form och får näring. Precis som livmodern är Graalen en plats för födelse och förnyelse, där varje ny tanke får möjlighet att ta sina första stapplande steg. Där vi i själva överlämnandet tillåter det nya att bli förverkligat, ostört av viljan som är knuten till våra trosystem.
 • Svärdet, symboliserar kraften att agera, komma till skott och förverkliga våra visioner.
  Det är vårt vapen mot tvivel och rädslor, och genom att använda svärdet kan vi hugga igenom illusionen och nå till hjärtat av sanningen för att sedan skapa något i vår yttre värld av inre krafter.
 • Änglar och Demoner är också kraftfulla symboler som representerar de ljusa och mörka krafterna inom oss själva och i världen runtomkring oss.
  Genom att utforska dessa symboler kan vi lära oss att navigera mellan ljus och mörker och att omfamna hela vår mänskliga erfarenhet.
 • Drömmar är fönster till vårt undermedvetna, där symboler och bilder gestaltar våra innersta känslor, rädslor och önskningar.
  Genom att tolka nattens drömmar är det möjligt att få insikter om vårt inre liv och våra mentala processer. När vi drömmer är vår hjärna fri att utforska oändliga möjligheter och skapa nya världar, berättelser och bilder. Drömmar kan ge oss nya idéer, perspektiv och lösningar på problem som vi suttit fast i alldeles för länge. Våra nattliga ibland bisarra äventyr är faktiskt en skattkista full med ledtrådar.

4 – 7 juli
Kl.11 – 16
Workshopen pågår
under dagarna och även kväll, med egen tid
för skapande, vila, en simtur, en fika
Allt material ingår.
Platserna är begränsade.

Investering;
early bird
3680kr t.o.m 12 juni
3980kr t.o.m 20 juni
Talar denna workshop till dig?
Då är du välkommen att boka din plats till
dessa färgstarka och lekfulla dagar för att låta din
kreativitet ostört blomstra som aldrig förr.
Klicka på länken nedan för early bird:

Kontakta mig
kreativitet@rawart.se och anmäl dig. Jag skickar faktura.
Önskar du betala i omgångar, inga problem –
kontakta mig så löser vi det.


Sista anmälningsdatum
platserna är begränsade
.
20/6


450kr är bokningsavgift och återbetalas inte,
4 veckor före kurs ingen återbetalning
men kursavgiften (förutom bokningsavgiften)
kan överlåtas eller om det finns kölista även återbetalas.


KronobergsHeds vandrarhem
1 mil utanför Alvesta
Boende och måltider
2200kr, enkelrum 100kr extra, städning 100kr, lakan 70kr
1100kr om du sover hemma.
Det gå bussar men inte många, skjuts kan ordnas för 50kr resväg.
Det går bra att komma en dag tidigare.

Tillsammans med Baba Yaga och berättelsens kraftfulla symboler som vägledare kommer du utforska ditt eget kreativa landskap och kraften du besitter.

Lekens roll i sammanhanget ger dig tillåtelse och mod att utforska din kreativa flamma. När vi utmanar och ifrågasätta rädslor, skam och gamla trossystem som stoppar upp livsflödet med färg, form och rörelser kan vi låta den otämjda, levande energin flöda genom oss som en flod eller stilla bäck av inspiration och möjligheter. Genom att bejaka vår naturliga kreativitet erbjuder den läkning, insikter och mod att leva från från en djupare plats av oss själva.

Kursämnen:

Papier Mache
Kreativt skrivande
Fridans
ProcessMålning
Sagans Medicin
Mytens Kraft
Rituell Teater
Drömbild med process och tolkning
KundaliniYoga
Medveten Andning
SkogsBad och Sjödopp
Egen aktivitet


För vem passar denna workshop

Denna kurs är som klippt och skuren för dig som längtar efter att låta din inre vision blomstra och utforska nya dimensioner av kreativitet och nytänkande.

Det är för dig som känner att det är dags att prioritera dig själv och ditt välmående framför andra. Du vill bryta dig loss från de bojor som begränsar dig, genom att omfamna det fria flödet av idéer och inspiration. Du är nyfiken på det som finns att hämta utanför ”one size fits all lagom mentalitet”.
Har du erkänt hur grymt nyfiken du faktiskt är på vad dina inre resurser kan göra för dig, samhället och världen? Därför villig att omfamna den kreativa processens vilda och oförutsägbara natur – även om du känner dig som världens största pajas emellanåt och du hör någon viskar något om att du är ”out of your mind”.

Denna kurs passar inte för dig om du är bekväm med att stanna i det bekanta och förutsägbara.

Om du finner dig själv nöjd med att skapa inom trygghetens ram och få bekräftelse från andra snarare än att utforska det som ligger utanför din komfortzon. Du vet med dig att du har en negativ attityd mot flexibilitet och är i stort behov av att allt är perfekt. Inget fel med detta, men kan vara lite för utmanande med denna kurs.

Du kan förvänta dig ett dedikerat utrymme för ditt skapande, där respekt för din nuvarande position är av yttersta vikt.

Ett dedikerat utrymme för ditt skapande, där respekt för din nuvarande position är av yttersta vikt. Skapande språk och uttryck tar oss utanför trygghetszoonen vilket kan vara utmanande, spännande, läskigt och alldeles alldeles underbart. Skaparrummet erbjuder och stöd i processerna där alla känslor är berättigade. Skapande språk med frihet och begränsningar, yoga och grupptillhörighet är grundande och inger en väldigt speciell trygghet i sig.

Min intention är att du ska få använda olika verktyg, få en skjuts i den riktning du önskar, finna din inre styrka här och nu och frigöra dina inre skatter.

Lekfullheten i kursen ger utrymme för experiment och du kan fortsätta ut svängarna även i fortsättningen. Verktygen har du alltid nytta av efter kursen. Vårt liv behöver liksom hus och bil finesser för trygghet, skydd, näring och äventyr.
Enjoy the ride.


Det är jag som är Sofi, en konstnärlig rebellsjäl som söker skönheten i det oväntade och det förbisedda. Inspirerad av mina egna inre resor och yttre äventyr, är jag en fena på att omvandla det vanliga till det extraordinära. I min ateljé Baba Yaga i trädgården eller på mitt Kindness Center i Växjö har jag skapat ett utrymme för experimentell kreativitet och yoga för att de som vill tryggt ska kunna utforska sin skapande läggning, hitta sin unika röst, frigöra sin konstnärliga gen, uttrycka sig fritt och skapa en välmående relation till kroppen. Good Bye alla preferenser, hello new order.

Jag drivs av mitt hjärta som klappar i empati för natur, djur och människor och jag har starkt tilltro till de enorma resurser vi alla besitter. Min mission är att göra världen mer färgglad, accepterande och att vi med fantasi och handling kan skapa mer vänlighet, nya lösningar och känsla av gemenskap genom att bejaka vårt inre lekfulla barn – och med vår inre konstnär – ett friskare samhällsklimat .

Jag är utbildad och certifierad kundaliniyoga lärare på Stockholms kundaliniyoga centrum , Andningslärare, i Symbolpedagogik på Symbolon, Nlp på Skandinaviska Ledarhögskolan, Lösningsfokus steg 1 och 2, Frigörande Dans hos Berit Hauge. Jag har arbetet i företag, fredprojekt, i kommuner, skolor och anordnat mängder och märkliga kurser i över 20 år.
Låt oss hålla kontakten!
Med Värme
Sofi🌸

Sofi