efter skapande kurs eller efter varje beslut kan vi hamna i kaos. Det är som att vara instäng mellan två radiokanaler och i panik försäka få stopp på oväsendet och finna någon röst. Kaos är ett virrvarr av rörelser och ljud där allt är osammanhängande och överväldigande. Det är som att vara fångad i en mardröm där man förlorar fotfästet och all kontroll över ens omgivning. Det finns en känsla av ständig brådska och panik, som om tiden flyter iväg utan att man kan göra något åt det.

Kaos gör det svårt att fokusera eller tänka klart. Tankarna är splittrade och svåra att samla, och det är som att försöka navigera genom ett tjockt dimmoln där sikten är starkt begränsad. Det är en känsla av att vara förlorad i en okänd plats utan någon tydlig väg att följa.

Det kan också ge upphov till en känsla av hjälplöshet och hopplöshet. Det är som att vara instängd i en låda där väggarna krymper och trycker på en från alla håll, och det verkar inte finnas någon utväg. Det är en känsla av att vara fast i en situation som är för stor och komplex för att hantera på egen hand.

Exakt så upplevde jag mitt kaos och bollades mellan olika terapeuter. Jag var så

När jag kom till Nadja, uttryckande konst terapeuter behövde jag inte orden. Hon bad mig måla min känsla. Pappret blev fullt av rörelse, kaos och jag räckte det till henne.

hon betrakta pappret.
Hur vore det om du klipte ut en ram för att klista fast det runt bilden. Detta gav mig en .

Så om du känner kaos, om allt är för mycket – ja då rekommendetar jag denna. skriv gärna och berätta .

Sofi