Längtar du efter att utforska din inneboende kreativa kraft? Drömmer du om att släppa loss dina inre färger? Då är denna workshop något för dig! Genom en blandning av yoga, papier mache, myter, sagor, frigörande dans och andning utan krav kommer du att upptäcka en helt ny dimension av självuttryck och närvaro. 🌈🎨✨

✨ Julia Cameron, författaren till The artist way, en mästare på att låta orden flöda och frigöra skapar blockeringar i hundra tusentals säger: ”Låt dina kreativa ögonblick fylla ditt hjärta och släpp dem sedan ut i världen.” Genom att inspireras av hennes visdom kommer du att upptäcka hur du kan bejaka dina unika nyanser och släppa ut dem i världen på ett sätt som berör och inspirerar.

🌙 Clarissa Pinkola Estés, författaren till Kvinnor som slagit följe med vargar påminner oss om att ”genom att omfamna vårt inre språk och uttrycka oss genom konsten, öppnar vi dörrarna till vår själs djupaste sanningar.” Genom att följa hennes råd kommer du att skapa en starkare koppling till dig själv och låta dina kreativa uttryck vägleda dig på din personliga resa.

I dagens snabba och kaotiska värld är det viktigare än någonsin att finna inre härvaro i kroppen och närvaro i nuet. I denna workshop kommer du att ge dig själv möjligheten att utforska nya horisonter. Du kommer att lära dig att släppa taget om stress och oro, och istället välkomna en lekfull och lustfylld inställning till livet.

Varför inte ge dig själv gåvan att upptäcka ”Hundra Nyanser av Dig Själv” och frigöra din skapande förmåga från krav och perfektion.

  • Kundaliniyoga erbjuder både inre lugn och inre kraft.
  • PapierMachen är konstformen som saknar regler och banar väg för inre rebellen att fullkomligt nonchalera perfektion, jante och de där lektionerna i skolan som fick dig att tro att du inte har fantasi eller är duktig på att skapa.
  • Myternas och sagornas magi tar dig med på en resa in i din egen berättelse.
  • Experimentellt måleri formulerar det ord inte kan uttrycka och kreativt skrivande förlöser ord och gör det möjligt att leka med verb, substantiv, adjektiv, tid och rum på skilda sätt.
  • I frigörande dans får kroppen slippa strikta krav och skenheliga uppförande för att leka med rytmer, svänga på leder, skaka knäna och göra piruetter eller vad helst den vill till härlig musik.
  • Lär dig andas rätt och nyttja livskraften med Medveten Andning.

Låter det som ett märkligt hokus pokus hopkok? Faktiskt inte – i slutet kommer du lägga märke till en röd linje genom kursdagarna och sedan åka hem med…nja det ska jag inte avslöja.

🌟 Är du redo att ge ditt liv en färgsprakande touch och skapa en bredare och mer uppfylld tillvaro vare sig du är introvert eller extrovert? Att uppleva det lilla i det stora och det stora i det lilla?


Då är du välkommen till årets sommarkurs på Grimslövs folkhögskola.


Välkommen att anmäla dig till ”Hundra Nyanser av Henne” för att guidas av kreativitetens magi i trygg miljö på dina egna villkor.

KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN!
Mer om kursen och vart du ska anmäla dig!

ALLT GOTT!
Sofi

Sofi