Jag kom på mig själv att jag under en tid levt om samma år om och om igen.

Denna bok skapade jag för några år sedan då jag insåg att jag mer eller mindre levt om samma år under en tid. Jag drogs av samma problem som året tidigare, försökte lösa det på samma sätt och bar drömmar i knuten handen för att en gång i framtiden släppa ut dem och kanske förverkliga dem. Jag släpade även runt på ett trossystem om att livet skulle vara såhär och när jag glodde djupare in i träsket av tankar, fans där en massa åsikter om ålderns höst, naturliga krämpor och att nu skulle det gå utför. De där som vimsar runt som ett eko av alla som upprepat dem och som kommer från tider då vi i medelsnitt dog runt 40.

Gräv där du står!

Därför började jag med ord, färger och bilder tatuera in ny vision i kropp och sinne. Likt en guldgrävare doppade jag en sil i året som gått, sedan lyfte jag upp den för att skaka fram händelser som glimmade lite extra. Gräva där du står taktiken och sträcka på ryggen strategi – med andra ord ta vara på alla erfarenheter jag gjort genom dåliga och bra beslut och dess resultat. Men också det jag inte gjorde.

Den som väntar på något gott kan vänta alldeles för länge!

Nytt år?

Det blev en arbetsbok som andra sedan fick tillgång till. För någon månad sedan fick jag en förfrågan om materialet och har nu reviderat det. Riktigt roligt har jag haft. Det märkliga är att jag skrivit ”börja yogautbildning” som idé riktat till någon, men hade ingen som helst aning att det var jag som skulle anamma den.


Intervjua en mycket spännande person i ditt liv – dig själv och börja odla ditt eget liv! Få tillgång till boken gratis genom ett klick!

Klicka på boken för att skriva upp på listan för kommande kreativa cocktails och för att ladda ner boken!

Släpp fram din lekfullare karaktär!

Ofta ser vi inte de andra ser och tänker ytligt om oss själva. Om vi ger oss själva en chans kan vi upptäcka en mångfacetterad person som vi sällan hinner med. Därför är det dig du ska intervjua på ett sätt som gör det möjligt att komma oss själva under huden. Genom kreativt tänkande och skapande språk kommer vi bakom barriärer av vanor och vuxenbeteende genom att släppa fram den lekfulla karaktären.

Dyk ner i nuet


I denna 2020 årsplanering dyker du rakt in i ditt NU för att återblicka, bekräfta, dra oss till minnes det gångna årets händelser. Allt för avsluta, peka ut en ny riktning, tacka erfarenheterna, ta nya tag, förlåta, glädjas och definiera visioner!
Lycka till, ha kul!
Sofi

     
           
       
        

Sofi