Lär dig Medveten Andning – kurs i Växjö

Vad om jag berättade för dig att nyckeln till att förändra ditt liv, hantera oro och frigöra dina drömmar ligger precis under näsan på dig? Det kanske låter för bra för att vara sant, men det är faktiskt sant. Det är dags att upptäcka kraften i din andning och låta den guida dig mot ett liv fyllt av mod, passion och möjligheter. Genom att lära sig olika andningstekniker kan du förbättra din lungkapacitet, minska stress och ångest, sänka blodtrycket och öka känslan av välbefinnande. Lär dig använda och nyttja ditt andetag med medveten andning och den yogiska skattkistan av andningstekniker genom den briljanta kursen

Använd Kraften i ditt Andetag.

Andetaget är tillsammans med hjärtat livets grundrytmer som genomsyrar allt levande!
Du kan inte ge bort eller sälja dina andetag, inte spara på dem eller köpa in några extra – men du kan använda några av de ca. 22 000 andetag du tar per dag medvetet!
Med våra andetag kan vi ta hand vårt inre maskineri. Ofta är det genom sjukdom som våra inre system och organ kommer på tal. Om vi enbart dämpa det som förmedlas genom smärta löser vi inte grundorsakerna. Vi har en enorm kapacitet inom oss som jobbar för att vi ska hålla oss friska, närvarande och kreativa men som allt annat behöver de ombesörjas.
Andningen är super för detta ändamål.

  • Ökad syresättning. Medveten andning kan öka din andningsförmåga och göra att mer syre når dina celler och vävnader.  Det kan stimulera enerigproduktionen, fettförbränningen och stärka cellernas funktion.
  • Lugnare sinne.  Medveten andning kan hjälpa dig hantera stress, oro och smärta genom att aktivera det parasympatiska nervsystemet, som är kopplat till återhämtning. Det kan också minska aktiviteten i amygdala som är involverad i bland annat rädsla och ångest.
  • Bättre sömn.  Medveten andning kan förbättra din sömnkvalitet genom att minska spänningar i kroppen, sänka blodtrycket och hjärtrytmen samt öka melatoninproduktionen, som är ett sömnhormon.
  • Ökad andlig utveckling. Medveten andning kan hjälpa dig att uppleva stunden genom dina sinnen och känna en större koppling till dig själv och din omgivning.  Det kan också öppna upp för djupare insikter, intuition och kreativitet.

Medveten andning är en enkel men kraftfull teknik som du kan träna upp genom regelbunden övning. Du kan använda dig av olika övningar som fokuserar på andningsrytmen, djupet, längden eller placeringen i kroppen. Du kan också använda dig av ljud, rörelser eller visualiseringar för att öka effekten.
Det viktigaste är att du hittar en metod som passar dig och din situation och den eller dessa kan du hitta i kursen.

Av olika uppmärksammade välmående tekniker var det en som stack ut,

och det var….

NÄSTA KURS STARTAR
28/8 – 16/10
(se folder ovan)
Investera i Andetag
för endast
2850kr
(early bird 2550kr)
för 8 träffar
Varje träff inkluderar
föreläsning – kursmaterial – andningstekniker – längre avslappning

Kursdeltagare:
”Det har varit mycket lärorikt och fint att fokusera på andningen. Även om jag lärt om andning i yoga i många år har jag fått massor av nya tips, ny kunskap och nya infallsvinklar.
På ert mjukt men ändå tydligt, inbjudande välkomnande sätt, fullt av respekt för att vi var o en är på våra olika platser i lär-resorna har du tagit oss med på upptäcksfärd.
Häftigt känna på vad andetaget ger. Med häftena som vi fått på mail varje vecka kan en lätt gå tillbaka och testa igen. Och det har varit väldigt fin stämning i vår grupp. Älskar också avslappningen med klangskålarna.” – Helena


”För mig har andning blivit ett kraftfullt verktyg för att hantera mina negativa tankar och känslor. Genom att vara medveten om min andning kan jag skapa en paus mellan en stressreaktion och min reaktion på den. Det ger mig möjlighet att reagera på ett mer balanserat sätt och ta kontroll över mina egna handlingar och beteenden.” – Peter

Här kan du ladda ner kursplanen
Anmäl dig till hej@andningspausen.seMed enkla andningstekniker kommer varje andetag generera mängder av bonus.
Klicka på bilden nedan: 12 saker att veta om ditt andetag.


Ur varje andetag kan vi hämta kraft, vitalitet, läkning och bli mer närvarande i dagsysslor. Andetaget gör oss modiga, kreativa, lyhörda, intuitiva och backar upp när vi skapar vårt eget liv. Med andetaget kan vi hantera destruktiv stress, grunda oss och komma till ro om natten.

Andningen är nyckeln till våra tankar, känslor och sinnesintryck,
för att kunna leva i nuet.
– Susanne Zachau

Stöd gärna 4Ocean med 50kr. Mer än 80% av vårt syre bildas av plankton i haven. 4 Ocean är ett företag som renar haven, anställer människor på plats och skapar även smycken och annat vi kan köpa.
Klicka på bilden nedan!

Vi ses!
Sofi

Sofi