”Den kreativa vägen är ingen slät asfalt, utan en väg kantad av outforskade stigar, ändlösa öknar och blomstrande ängar. Det är en väg som tar oss genom både skuggiga skogar av rädslor och solbelysta fält av möjligheter.

På denna väg kan vi känna marken mot fotsulorna, medvetna om att varje steg inte bara är en fysisk rörelse utan en dans med livets pulserande rytm. Hjärtat slår inte bara för överlevnad utan för den passion som väcks när vi lever i nuet och gör det meningsfullt.

kreativ kvinna

  • Att vara kreativ innebär att öppna de förseglade rummen inom oss och modet att utforska våra dunkla hörn. Det är kraften som frigör hoppet från generationer av skam och skuld som tryckts in i Pandoras olika askar. Den vrider och vänder ut och in på oron, jonglerar med våra kreativitetsdödande trossystem, gör oss nyfikna, förlöser vår inneboende potential, inspirerar oss att vaska guld ur händelser och putsa talanger tills de blänker.

  • Det är en lekfull kraft, ett rotsystem för kreativitetens alla uttryck och former som gör att vi plocka ner drömmarna vi lagt på hyllan och musan som viskar att ögonblicket vi väntat på är just nu.

  • På den kreativa vägen handlar inte bara om att följa den ansedda vägen som andra har trampat, utan om att våga bryta upp och skapa en egen stig genom det välkända och okända.

  • Kreativitet inte bara är en färdighet utan en andlig livskraft som fördjupar vår upplevelse av livet. Den kreativa vägen leder inte till någon destination; varje steg är en destination i sig själv, och varje skapande handling är ett uttryck av själens eviga resa.”


Välkommen till denna 31 dagar lång resa med din inre kreatör och musa!
Starta här och skriv in lösenordet du fått!

Vi ses!
Sofi🌸

Sofi