creative coctail veckans

 

Tänk att få ett meddelande från Gud, Universum, Kraften eller vad du nu kallar den energi som existerar i allt och som har att göra med din födelse, håller dig levande under tiden du lever jordelivet och fortsätter finnas efter du gått hädan.

Untitled design (50)”Ett skräddarsydd posterestante, personligt gudomligt sms eller en klurig orakelgåta som är avsedd för dig och bara DIG”.

Allt på en yta av 6.4 x 8.9 cm!

För att vi ska samarbeta med den högre kraften måste vi underhålla konsten att lyssna och se. Men också att upprätthålla dialogen och kommunikationen med vår inre vägledning och det är här de skapande språken och symbolerna kommer in i ”bilden”!

Det finns ett enormt brus utanför oss och i vårt inre av trosföreställningar och idéer sprunget ur ett illavarslande ekonomiskt system, rädsla för Gud, misstro mot kropp, nedtryckt feminin visdom,  med rötterna ett urgammalt maktmissbrukande partitaktisk system. Det har fyllt sin funktion i evolutionen.

Precis som växter växer ur en gammal kruka, eller sticklingar måste sättas ut i krukaträdgårdslandet växer vi både individuellt och som grupp ur gamla behållare med jord som inte har någon näring kvar. Vi kanske börjar pyssla om vår stress och symtom eller ta reda på hur det står till med det egna livsutrymmet.

För det kan vi behöva upptäcka vanor och det i vår självbild som håller oss fängslade men också få syn på färdigheter och talanger som vi försakat för att följa trygghetens som jag kallar tröghetens väg – eftersom det tar en massa kraft att sköta kabyssen på ego kraft.

Det låter djupt och svårt…men icke, icke…det handlar om lek. Väck din lekfullhet till liv!!!! Gör det genom lek!

LogoColorNoText

Idag är den ”HANDS ON” och då vet du som inte är ny vad som gäller. LET`S GET DIRTY! Vi ska klippa, riva, banka, tumma, bita, ja hur du vill. Allt är tillåtet!

Du kan klippa och klistra som jag ”se 1 minuts filmen nedan –  slutet blir det åskknallar och mina bilder jag skapat”. Har haft tufft med min yoga och bilderna ger vägledning om vad som pågår…..musiken jag klippt och klistrat till är Gabriella and the Mirrors.

DuUntitled design (51) kan sy, virka, tälja – välj den metod som får dina ögon att lysa och magen att fladdra med fjärilar. Kolla in bilder på internet ATC tradingcards exempelvis http://www.atcsforall.com men framförallt rekommenderar jag att du investerar i boken…den är fullproppad av lekfullhet och passion och bästa medicin om du är deppig eller saknar idéer eller fantasi.

  • klipp till en kartong med formatet
  • samla ihop en bunt med tidningar, vykort
  • leta efter citat du gillar
  • du kan ha knappar, spets, mossa, spikar och annat gudomligt pyssel
  • klistra, skriv och utmana

Skapa några bilder, ju mer du skapar desto mer kommer fantasin och symbolspråket att uppenbara sig. Var inte pjåskig med att göra något fint. Låt budskapet uppenbara sig, det spelar inte ens någon roll om du förstår vad det handlar om. Något i dig har fått tag på något och det är inte illa.

Lita till processen!

Meningen är att du även kan utbyta kort med någon annan. Om det står att finnas i boken!

Jag lovar inte att du inte kommer känna, inte skakas om eller få insikter som gör dig Untitled design (52)ledsen eller urförbannad. Men se det för den mylla den är. Kanske tycker du det är stenkul hela tiden och det är inget fel med det heller. Förmodligen kommer allt det där att finnas och lite till – eftersom det är så kreativa processer är och det är så det du gör får mening och innehåll för dig och kanske andra.

 

 

Mer kreativitet!
Anmäl dig till denna resa, passar utmärkt till semestern och kan bli ett verkligt äventyr även om du inte rör dig mer än till parken bortanför bostaden. 26 juni är det dags för nästa avstamp. Anmäl dig HÄR

28 (5)

Sofi