dagar

                               Är du sugen på ett 28 dagars äventyr?

Jag hoppas du checkar in och hänger med på resan in i kreativitetens kuperade och frodiga landskap av färger, rytmer, etterstup, alkemister, förrädiska trollsländor, böjda linjer, berättelser, Jante lagar, återvändsgränder, goda feer, listiga åklagare, rädslor, sinnerikedom, vilda djur, skadeskjutna pessimister och fallande stjärnor!

Då menar jag inte de i Hollywood utan äkta sprakande stjärnfall från det gåtfulla universum som omger dig men som även finns inom dig.

Denna kurs är för dig som drivs av nyfikenhet eller/och önskar återerövra din kreativa natur.

                                                               Kom med!

kreativitetDenna resa har sin början och rör sig mestadels i de försummade men  eftertraktade förmågor som håller till i högra hjärnas hemisfär.

Du som aldrig känt dig hemma i enbart logiska förklaringar, inte är dödsförtjust i matte och aldrig förstod riktigt meningen med skolundervisningen kan hitta hem!.

För dig som är hemtam i logiska resonemang, gillar staplar, siffror och linjer kan denna resa utveckla en sida som breddar dig som person.

Svårt?
Don´t worry..dina perfektionistiska attityder kommer få en rejäl dänga under dessa dagar. Den kreativa kraften är lekfull, nyfiken och giller experimentera. Den är inte inställsam eller intresserad av perfektionism och försöker inte tillfredsställa en omgivnings definition av FINT – utan  är ute efter AUTENTISKA uttryck! Hänger du med?

kreativitet-hanger-pa

Tryck på knappen ovan och anmäl dig till denna kreativa resa som går av stapeln nästa nymåne. Du kommer också få nyhetsbrevet med bloggar och annat från min kreativa cocktail.

Denna kurs är för närvarande GRATIS. Det enda du behöver göra är att skriva ner din intention som skickar till mig, en symbolisk handling som kommer vara stöd för dig. .

Varje dag under 28 dagar kommer du att få ett kreativt uppdrag. Detta är ingen all include resa för passagerare, utan en Hands-On tripp som du gör själv och ditt kreativa Jag och ditt inre fantasifulla barn.

SofiA