Ge din kropp den extra uppmärksamhet den förtjänar med härlig kundaliniyoga, pranamustig färggrann yogadiet och vitaliserande andetag. Rena kroppen och tankarna från skräp, skit och gifter. Lägg till nya vanor.

Det ska vara gött att leva! Mina kurser vare sig det är i yoga eller skapande sådana utgår alltid från nyfikenhet och tillåtelse. Snäva restriktioner och måsten, pekpinnar och att späka sig själv förgyller inte livet. Det kanske går ett tag eller varje måndag men håller sällan i längden. Genom att fokusera på den vi är och gör som vi gillar kan negativa och tragiska vanor vissna i brist på näring. Att bryta in i vanor som stagnerat i ekorrhjul med medveten andning, yoga och mantran kan vara utmanande, men ger livet en skjuts och vi hamnar i närvaro. Slaggtankar av negativitet som hänger och slänger än hit, än dit är inte roliga att ha att göra med. De kan sitta stenhårt men har i längden ingen chans mot naturkraften vi alla besitter och är.


Det finns en skillnad mellan att ständigt fixa sig och att leva i naturliga förändringsprocesser. Den ena tar energi den andra håller oss i kontakt med flödet.

Detta har inte med traditionell bantningskur att göra. Kanske är det bästa tillfället att rensa ut allt skit som finns i begreppet bantning. Se det istället som en tid av Vitalitet samt Själ och Självomsorg. På samma sätt som vi tar bilen till besiktningen, skiftar hjul efter väglag, tankar, byter olja, ser till att bromsarna är i god vigör, putsar rutorna – gör vi för oss själva.
Because we are worth it!

Denna omgång bjudet jag på material för dig som vill lägga in en kortare eller längre Spring Cleaning någon gång under de sex veckorna. Vill du enbart yoga går det naturligtvis bra.

”Springtime is when new blood starts coming in. It’s a good time to cleanse”.

Våren är ett fint tillfälle för att ge kroppen en chans till vila, fylla på prana och ge utrymme för återhämtning. Vara närvarande i vårens kraft och skönhet. Plocka för oss från naturens näringsladdade och färgglada skafferi. I yogautbildningen ingick en elva dagars diet och fastän det var utmanande så tyckte jag det var så skönt att jag fortsatt. Denna vår kommer jag bjuda in dig att utan extra kostnad delta i samband med yogakursen.

OBS! Tisdagen den 4 maj börjar Zoom yogan och du kan anmäla dig till och med samma dag kursen börjar.

Hur det går till

Du kommer få information om Den gröna dieten, Den föryngrande dieten och Mungbönsdieten för att välja den som passar dig mest. Vill du fasta kan du även göra det.

Du kommer få information om de olika dieterna och lägger upp din egen strategi för månaden.

OBS! Du bestämmer själv hur många dagar du vill detoxa. Själv kör jag den under 11 dagar. Vill du som sagt bara hänga med på yogan går det bra.

Yogapassen kommer fokusera på känslan av att vara trygg i kroppen och balansen mellan tänkandet och hjärtats sånger. Det blir dynamiska pass, härliga andningstekniker och stärkande mantran samt vila.

Nyfiken på ayurveda?


Vill du ge dig själv lite extra omsorg rekommenderar jag min vän Christina, hon är en mycket omtyckt kundaliniyogalärare, röstpedagog med elva års erfarenhet med Ayurveda. Hon har en skattkista med ayurvediska diamanter för dig och erbjuder 1h hälsorådgivning för halva priset (=650kr) online. Skicka ett mail till henne om du är nyfiken, adressen är info@christinabremersjodin.se

Kanske en Lymfmassage?


Jag rekommendera även varmt Minoveras duktiga lymfmassör. En massage för människor som behöver hjälp för att få igång lymfsystemet. Behandlingen passar alla men speciellt människor som har svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymtom. Många upplever sig lätta i kroppen efter lymfmassage då det hjälper till att få bort vätska och slagg som kroppen inte kunnat göra sig av med. Massagen är lugn och samtidigt avslappnande.
Här är kontaktlänk: https://minoveraspa.se/b/massage/#klassisk-massage

Anmäl dig idag.

Ha en fin dag!
Sofi