Hjärtligt välkommen på tea med snack.

Ta med dig tekoppen, papper, penna, kritor och klicka igång Zoom för en dejt med din inre konstnär. Här kan allt hända! Tillsammans lämnar vi världen av strategier och stiger in i de kreativa landskapen, där andra lagar råder.


Men jag är inte kreativ, tänker kanske du. Jo, säger jag, du har bara inte upptäckt den ännu. Kanske du lagt förmågan på hyllan efter att ha blivit itutad att skapande har med talang och perfektion att göra. Eller blev du uttråkad på lektionerna då du egentligen inte vill låta något system tämja dig. Ofta är lektionstimmar i skolan för korta för att få igång skapandet och kan därför ge en skev bild av förmågan. Att vara omgiven av andra som inte räknar kreativitet som något viktigt påverkar vår skapande identitet. Men alla är i grunden skapande, det ligger i vår natur och har inte med att vara konstnär att göra.Låt mig få locka dig att utforska symbolspråken, förlösa din fantasi och lekfullhet för att upptäcka kraften i skapande språk och förundras.

“Have i gone mad?
Im afraid so, but let me tell you something, the best people usualy are.”
Alice in Wonderland ― Lewis Carroll Varje månad, en timme, sista veckan bjuder jag in dig till Wonderland för att mötas, utforska skapande uttryck i trygg miljö, med högt till tak, bortom ful och fint. Din kreativa kraft är en livskraft!Tema 22 februari kl.19 – 20


Vem äger den kreativa kraften, det tomma pappret och hur du kan lära dig mer om ditt kraftcenter. Som grädde på moset blandar jag in ett chakra och en utmärkt andningsteknik där du stärker relationen med din JAG KRAFT.

OBS! Du behöver ett tomt papper, en tallrik som får plats, en tidning och klister.

ZOOMLÄNK
https://us02web.zoom.us/j/85981059728
password; 1234

Respons från en deltagare;
Hej Sofi. Tack för senast😍 Det blev av med lite kreativitet varje dag. Så spännande vad som öppnades upp inombords! Varje dag en liten förändring på bilden, som är en liten uppvärming i drömmen om att ha skapandet som en del av mitt liv. Det började med ordet “livskraft”. Tillslut nån typ av snigel. Verkligen så närande att befinna mig i denna process som gav mersmak. Så tacksam. Blir det nån ny stund snart?
Åsa

Vi ses på måndag!
Sofi