Hjärtligt välkommen på tea å snack med skapande språk och gemytlig stämning.

Ta med dig tekoppen, papper, penna, kritor och klicka igång Zoom för en dejt med din inre konstnär och andras. Här är det högt till tak, ordentligt svängrum, lek och test utan skrupler. Här kan allt hända!

Ge magin utrymme!


Du är kreativ. Den skapande kraften är tillgänglig för dig eftersom du är människa. Tyvärr får som barn vi lära oss en smal definition av ”konst” och uppmanas göra fint, tillfredsställa de som själva tagit avstånd från sin förmåga och att härma andra. Vi skapar vår dag och oss själva – om vi inte känner oss levande i den kan relationen med vi med vår inre konstnär eller musa skifta fokus och skapa om. Det finns en aldrig sinad källa av magi inom dig.

Med skapandet kan du hitta labyrintens öppning.


Som barn använde vi alla former av språk.

“Have i gone mad?
Im afraid so, but let me tell you something, the best people usualy are.”
Alice in Wonderland ― Lewis Carroll 


Ibland bjuder jag på tea party för att mötas i Underlandet för att utforska skapande uttryck i trygg miljö, med högt till tak, bortom ful och fint. Ingen förkunskap, det räcker med att du varit ett barn en gång i tiden. Klicka på bild nedan för mer info!


Tema: MIX MEDIA TRADE

OBS! Insläpp 5 minuter före men ingen efter för att hålla fokuset.

Du behöver en kartongbit i storlek 7.5 x 10.5cm papper samt penna, färger, tidningar eller böcker att klippa ur, krimskrams, ett brev och ett frimärke samt öppet sinne!

OBS!
Är du ny och vill hänga på? Skriv upp dig på VIP listan…

HÄR

Respons från en deltagare;
Hej Sofi. Tack för senast😍 Det blev av med lite kreativitet varje dag. Så spännande vad som öppnades upp inombords! Varje dag en liten förändring på bilden, som är en liten uppvärming i drömmen om att ha skapandet som en del av mitt liv. Det började med ordet ”livskraft”. Tillslut nån typ av snigel. Verkligen så närande att befinna mig i denna process som gav mersmak. Så tacksam. Blir det nån ny stund snart?
Åsa

Stort Tack själv, förgyllde verkligen denna kväll med introspektion och inspiration 😀Så härliga och viktiga infallsvinklar och ingångar 🙏
Anna

Tack för underbar träff.
Lillan

Vi ses!
Sofi