Du är vagabonden som nyss checkat in för att med din inre konstnär utforska ditt fashionabla hjärtas ökända landskap med skapande språk och kreativa processer.

Du kommer att

  • utveckla relationen med din inre konstnär
  • lära dig papier mache ”världens härligaste och mest hänsynslösa” skaparmetod
  • använda olika skapande språk
  • lära dig sätt att  använda symbolen i din självutveckling
  • och framför allt – lära känna ditt hjärta

Bestäm dig för att göra alla hjärtana, under en eller två månaders tid. Eller under en helg. Men du kan naturligtvis göra den i din egen takt och bestämmer själv om du vill följa min ordning. Gör det hjärta som känns mest inspirerande, men jag råder dig att också göra det du mest undviker. I våra värsta motstånd finns depåer med mullrik potential.

Present och medalj

För att du ska få en extra push med skapandet, lovar jag att skicka en mejlmedalj med några bevingade ord. Det du behöver göra, är att skicka en bild och gärna lite kort text om processen eller något annat som du vill dela med dig av. Varför?

  • Jo för vår inre konstnär är ett barn och ÄLSKAR lekfulla presenter och medaljer.
  • Och den inre kritikern Havskyr trams (även om jag tror den i hemlighet är avundsjuk). Kritikern trivs bäst när vi lever som vi brukar och lekfullhet är dess värsta fiende.

Dina skapande processer

För att något ska ske är skapandet den absolut viktigaste delen av processen. Du behöver inte ens läsa det jag skrivit. Genom att skapa kommer du i kontakt med din inre visdom och processen kommer lära dig att skapa och visa dig vad du ska skapa.

Raw processen är födelse – utveckling -fullbordan -död och ny födelse.

Det fria skapandet med material som vi använder våra händer att skapa med, är grundande och därför är risken liten att du får mer än du klarar av. Det brukar reglerar sig själv. Skulle det mot förmodan bli för mycket och du kommer i kontakt med känslor du inte kan hantera eller insikter som du vill få stöd att sätta i handling, kan det vara lägligt att tala med en nära och tillåtande vän, gå till en terapeut som passar dig eller ta några sessioner med mig som jobbar med symbolpedagogik och kreativ coaching. Om   verktygenOm   verktygen (3)Om   verktygen (4)

Jag har arbetat med kreativa processer med 2000 människor i alla åldrar och med de mest märkliga projekt.

Anledningen till denna  kurs

Jag har under en länge tid tänkt sätta samman en e-kurs som ett komplement till den e-bok jag skapat om papier mache. Men eftersom mitt eget skapande liksom i de workshops jag håller handlar mer om  att vara i, stanna i, läras av, lita till och ledas av den skapande processen snarare än resultatet, kändes det lite platt att bara visa ”hur man gör” filmer.

Universal Heart

inspiration (1)

I somras lyssnade jag på ett föredrag om ”The universal hart” med Jörgen Tranberg och tappade fullkomligen tappade hakan av hans personliga erfarenhet som han ärligt berättade om, hans resonemang och vetenskapliga forskning om hjärtat och dess kraft.
….läs vidare genom att trycka på länken http://rawart.se/?p=2485

Lite inspiration innan du går vidare, klicka på lampan

gå vidare (1)

Med värme och hjärlighet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *