Har du lagt märke till hur de kraftfulla, modiga, kreativa, innovativa, passionerade människorna börjat färga vårt samhälle. Världen som vi känner den skakar. De politiska, ekonomiska, skol-, familje-, försörjnings- kultur, religions, sjukvårds-,psykvård-, eko systemen liksom rasar ihop – men ur detta föds något nytt som fair trade handel, ekologiskt jordbruk, ekologisk djurhantering. Ett annat ord för detta kaos är evolution

Det finns två val.

 • att skaka pessimistiskt på huvudet och sätta sig i åskådarsätet för att klaga
 • fånga tillfället,  börja använda inneboende resurser, förverkliga drömmar, hitta något som sätter igång passion och göra det du kan i det lilla såväl som stora.

Kreativitet är inne.
Det skrivs om denna kraft som aldrig förr i tidningar och böcker. I ett av världens största scen för nyskapare http://www.ted.com samlas innovatörer som använt sig av sitt eget liv, sin passion, sin läkning, sina brister, sin kunskap och förmåga att tänka i nya banor. Det krävs enbart att börja skapa för att kreativitet, fantasi och idéer sluter upp.

Hjärtat är också inne. Inte bara i kroppen utan

Kursen passar dig som:

 • Vill lära dig en enkel lustfull konst och design form
 • Vill läka relationen till din kropp och själ
 • Vill följa och handla efter hjärtats röst
 • Känner att du har mer kraft mer kreativitet än du använder
 • Få verktyg att använda dig i din personliga utveckling och
  för att hantera känslor och händelser otaliga nyanser

I denna skapande workshop är det ditt hjärta som står i centrum,

 • kreativa hjärtat
 • sårade hjärtat
 • fria och vilda hjärtat
 • andliga och sanna hjärtat

And one day she woke up tired of holding back the wild river of her heart. This deep surrender broke the dam she built inside of herself all those years ago.
And she was free.

Amber Lilyestrom

Kursens upplägg

Tidpunkt
Under 28 dagar, en måncykel med början när månen går in mörker.
Jag väljer denna tidpunkt beror på att jag vill synkronisera med naturliga cykler. Kreativiteten liksom livet rör sig i cykler på samma sätt som månen, ljuset, mörkret, växtligheten och allt tings födelse, tomhet och död.

Material
Du kommer att få material sänt till dig som knyter an till de olika momenten. Filmer som visar hur du gör. Meditationer. Inspiration. Allt för att stimulera din kreativitet, ditt tänkande, ditt handlande och skapande.

Hejarklack
Den inre konstnären är närmare barnet inom dig än det vuxna jaget och älskar presenter. I den skapande processen möter du med största säkerhet på tvivlaren, pessimisten, perfektionisten, uppskjut”aren” alla sköter de en kraft som vill att du håller dig i status quo. Men du har någon på din sida, och det är jag.

Ta en bild på hjärtat du skapat, skriv gärna några ord om processen och skicka bilderna efterhand till mig så får du en gåva och en medalj allteftersom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *