Saker slits ut, upplevelser lever vidare i hjärtat!

Vill du hitta på ett event så annorlunda att ingen ens skulle komma i närheten av att lista ut vad det är?

Jag erbjuder skräddasydda workshops från några timmar till en hel dag med något eller en blandning från mitt kreativa lager av paper mache, måleri, kreativt skrivande, kundaliniyoga, andningsövningar. meditation och någon föreläsning.

Möhippa

Vänskapsträff

Födelsedagskalas

Överrasknings event

Varför skapa grå elefanter? De finns ju redan.

Skapa dig själv som fisk.

Skapa en skramlande selfe med skruvade makaroner som du plockar fram och skakar när du blir för allvarlig.

Skapa dig själv som vildblomma.

Skapa chefen som ska sluta och ge honom/henne sig själv som skulptur (chefen är med och skapa).

Skapa ett av dina organ – bukspottskörtel, lever, sköldkörtel.

Skapa dig själv som bakterie

Transformera dina avlagda högklackade skor.

Möhippa

Ser du flugsvampen? Det höll på att gå illa, brudparet höll på att förgifta sig! Men slutet gott…de gifte sig! Eller?


Födelsedagskalas

Ett par fyllde 50år och firade det med att alla som kom till festen fick bygga denna jättekvinna med hund och gevär, för att vakta deras sjö mot tjuvfiskare.


Jag har ett eget Wonderland där du och resten kan smälta in med Mama Africa, Elvis, Marilyn Monroe den äldre och annat, ja nästan hur mycket som helst.


Vi vuxna behöver leka, ha ett tidsutrymme där vi inte behöver vara duktiga, eller prestera något som andra kan säga ”men åh så fin”.

Här får du ta ut svängarna, du får skapa det fulaste som någonsin existerat, det tjusigaste med eller något mitt emellan. För här är det den experimentlystna processen vi ägnar oss år.

Mitt bästa tips!
Ta hem det du skapat, var stolt när du visar upp det för andra och särskilt för barn. Ställ eller häng konstverket på synligt ställe.
Detta är ett sätt att vrida tillbaka klockan och läka länken till ditt kreativa jag, Till den ålder då du började släppa det experimentella, naturliga och lustfulla skapandet för att prestera något du blev tillsagd att göra. Kanske fick du kritik, en röd bock eller lågt betyg? Här är chansen att komma genom den upplevelsen, lägga den bakom dig och bejaka det lekfulla barnet som finns inom oss alla. Samtidigt blir du bästa förebild för barn att fortsätta skapa utan att blanda in fult, fint eller jämförandet med andra.