Ge din kropp extra uppmärksamhet under tre veckor med härlig kundaliniyoga, pranakraftig yogadiet och djupa vitaliserande andetag. Rena kroppen och tankarna från gifter och putsa upp övertygelser så de glimmar som guld. Utveckla Jag-styrka, släpp inbitna vanor och skapa ny vitalare sådana.

När våren kommer med ljus, fågelsång och sippor är det skönt att hänga ut täcken i de ljummare vindarna, slå upp fönsterna på vid gavel, kanske putsa fönster och lufta ut allt damm som legat till sig i bostadens gömmor. Detsamma gäller kroppen som är vår huvudsakliga boning.

Detta är en DETOX som inte har med traditionell bantningskur att göra. Det är en tid av VITALITET, Själ och Självomsorg.
Att bryta mönster väcker alltid känslor, särskilt när det handlar om mat rutine. Därför är det fint att göra det i gemenskap med andra.
Denna yogiska detoxen handlar inte om att fasta utan att äta viss mat vilket gör det mindre utmanande.

“Springtime is when new blood starts coming in. It’s a good time to cleanse”.
Yogi Bhajan

En Detox kan hjälpa till med:

  • kronisk inre trötthet
  • oro och sömnsvårigheter
  • fokuseringssvårigheter
  • ryggbesvär
  • irritation
  • stärka immunförsvaret
  • mental rensning av tankar, irritation och nervösknutar
  • stärka kroppens energifält
  • stärka hjärtat

Med en Detox kan du ge kroppen en chans till vila, avgiftning och återhämtning. I yogautbildningen ingick en detox och fastän det var utmanande så tyckte jag det var så skönt att jag fortsatt med det varje vår sedan dess. och har blivit en slags vår ritual.

Hur det går till

Du kommer få information om två olika slag av detox Den gröna dieten och Den föryngrande dieten och kan välja den som passar dig mest.

Den 13/5 får du materialet (recept och en andningsteknik) inför Detoxen som varar i 11 dagar med start den 18/5 -28/5. Då finns det finns dagar till förberedelse, avtrappning och upptrappning.

OBS! Du bestämmer själv hur många dagar du vill detoxa. Vill du bara hänga med på yogan går det bra.

Du väljer från listan och hittar egna recept du vill laga förutom de jag ger på förslag. Väldigt kreativt.

Lymfpass

Jag kommer ge tre yogapass de tre veckorna med fokus på vårt ovärderliga lymfsystem.

Lymfsystemet är viktigt för vårt immunförsvar, bekämpa infektioner, avlägsna skadade eller främmande celler som till exempel gamla röda blodkroppar eller tumörceller. Håll lymfan i gång så behåller du din hälsa. Lymfan har ingen egen pump, så hela systemet är beroende av våra musklers sammandragning för att fungera.

Stärk ditt lymfsystem varje dag med långa djupa andetag, rörelser, muskelsammandragningar och näringsrik föda. Drick mycket vatten.

Tider för passen beror på hur många som anmäler sig! Därför tar jag redan nu emot intresseanmälningar, vilket inte binder dig till något.
14.00 – 15.45
16.30 – 18.15
18.45 – 20.30

Kostnad för 3 yogapass och material
650kr (100kr rabatt för alla som deltagit i en eller två kurser under terminen).
Pensionärer 10% rabatt. Anmäl ditt intresse NU, bestäm dig 20 april.

Nästa kundaliniyoga kursstart den 18/3