Ge din kropp extra uppmärksamhet under sex dagar med härlig kundaliniyoga, pranakraftig yogadiet och vitaliserande andetag. Rena kroppen och tankarna från gifter och putsa upp övertygelser så de glimmar som guld. Utveckla Jag-styrka, släpp inbitna vanor och skapa ny vitalare sådana.

Att då och då vila och rensa kroppen är inte bara skönt utan stärker även

Detta är en DETOX som inte har med traditionell bantningskur att göra. Det är en tid av VITALITET, Själ och Självomsorg.
Att bryta mönster väcker alltid känslor, särskilt när det handlar om mat rutiner. Därför är det fint och stärkande att göra det i gemenskap med andra.
Denna yogiska detoxen handlar inte om att fasta utan att äta viss mat vilket gör det mindre utmanande.

“Springtime is when new blood starts coming in. It’s a good time to cleanse”.
Yogi Bhajan

En Detox kan hjälpa till med:

  • kronisk inre trötthet
  • oro och sömnsvårigheter
  • fokuseringssvårigheter
  • ryggbesvär
  • irritation
  • stärka immunförsvaret
  • mental rensning av tankar, irritation och nervösknutar
  • stärka kroppens energifält
  • stärka hjärtat

Med en Detox kan du ge kroppen en chans till vila, avgiftning och återhämtning. I yogautbildningen ingick en detox och fastän det var utmanande så tyckte jag det var så skönt att jag fortsatt med.

Hur det går till

Du kommer få information om två olika slag av detox Den gröna dieten och Den föryngrande dieten och kan välja den som passar dig mest.

Den 13/5 får du materialet (recept och en andningsteknik) inför Detoxen som varar i 11 dagar med start den 18/5 -28/5. Då finns det finns dagar till förberedelse, avtrappning och upptrappning.

OBS! Du bestämmer själv hur många dagar du vill detoxa. Vill du bara hänga med på yogan går det bra.

Du väljer från listan och hittar egna recept du vill laga förutom de jag ger på förslag. Väldigt kreativt.

Lymfpass

Jag kommer ge tre yogapass de tre veckorna med fokus på vårt ovärderliga lymfsystem.

Lymfsystemet är viktigt för vårt immunförsvar, bekämpa infektioner, avlägsna skadade eller främmande celler som till exempel gamla röda blodkroppar eller tumörceller. Håll lymfan i gång så behåller du din hälsa. Lymfan har ingen egen pump, så hela systemet är beroende av våra musklers sammandragning för att fungera.

Stärk ditt lymfsystem varje dag med långa djupa andetag, rörelser, muskelsammandragningar och näringsrik föda. Drick mycket vatten.

På grund av Corona är läget annorlunda än då jag gick ut med annonseringen. För dig som är intresserad av att vara med på denna detox kan väl skicka med ett mejl om du vill göra detoxen i Minovera studio då jag endast ta emot en mindre grupp på högst sju personer. Om du vill ha yogapasset inspelat.
Live. Jag har hittills aldrig gjort ett yogapass via nätet live men kan tänka mig det.


Tid: onsdagar 17.30 – 19.15 i Minoveras studio
20/5
27/5
3/6
(om jag gör live sändning kommer det ske vid en annan tid)

Kostnad för 3 yogapass och material 650kr
Pensionärer 10% rabatt.
Enbart material och ett inspelat pass samt andningstekniker 385kr.

Anmäl dig senast den 11/5

Efter det att jag fått in anmälningar och önskemål tar jag ställning på hur det blir och skickar dig ett mejl med inbetalningsuppgifter.