Ge din hälsa en tid med härlig kundaliniyoga, smakfylld yogadiet och djupa vitaliserande andetag. Rena kroppen, tankarna från gifter och putsa upp övertygelser så de glimmar som guld. Utveckla jag-styrka, släpp inbitna vanor och skapa nya skräddasydda för mer självkärlek och självrespekt.

Detta har inget med traditionell bantningskur att göra, för denna månad är det VITALITET som är i centrum.
Att bryta mönster där mat är inblandad, väcker för de flesta känslor och driver ut de hjärnspöken som lever loppan i vårt inre och sätter krokben för vår hälsa, våra drömmar och vårt liv. Det är i ljuset de kan transformeras. Tänk inte perfekt, tänk hälsa.

Springtime is when new blood starts coming in. It’s a good time to cleanse.


Yogi Bhajan

En Detox kan göra susen för dessa utmaningar!

  • kronisk inre trötthet
  • oro och sömnsvårigheter
  • destruktiva vanor och missbruksbeteende
  • ofokuserad
  • ryggbesvär
  • irritation

Men en Detox kan även vara en Detox bara för ge kroppen chans till vila, avgiftning och återhämtning.

Allt vi stoppar i mun påverkar oss antingen positivt eller negativt. När du börjar äta en kost som underlättar för kroppens funktion, då börjar kroppens inre organ så som tarmar, njurar och lever att rensa slaggprodukter och gifter ur kroppen.

KUNDALINIYOGANS SUPER DETOX DIETER
den föryngrande och den gröna

Den föryngrande dieten
Denna diet är en renande och mycket revitaliserande diet. Den piggar upp trötta organ och hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter och toxiska ämnen. Den Föryngrande dieten innebär att du äter enbart frukt, grönsaker, färska blad och nötter/frön under 11 dagar eller mindre!

Den gröna dieten
Syftet med denna diet är att skapa en basisk miljö i kroppen, en miljö där ingen sjukdom trivs. Det är en återuppbyggande och energigivande diet som revitaliserar de inre organen och rensar kroppen från toxiner.
Namnet säger allt – ät bara det som är grönt under 11 dagar eller så många dagar det passar dig. Sallad, oliver, gröna äpplen…varmt mat eller kall bestämmer du själv. Du blir kreativ, för du kommer upptäcka nya måltider, med grönt i fokus.

Kom till föreläsningen så berättar jag mer. Du kommer få med dig en andningsövning och ett par rörelser för gladare rygg hem och annat inspirerande som du kan använda om du gör detox på egen hand.

Väljer du att gå kursen får du dra av kvällens avgift.

All form av Detox är en stark upplevelse. För DETOX de LYXIG erbjuder jag
– Kundaliniyogapass med samtalscirkel
-Andningskurs

Detta för dig som längtar efter nya bestående vanor, få stöd av kroppens energicentra och det neutrala sinnet genom andning. Våra andetag är neutrala och är fri från din historia och kulturell smörja, men påverkas om emotioner, känslor, stress, tankar får härja fritt påtända av näringsfattig mat.

Det är just detta upplägget jag själv saknade under mina föregående Detox. Att bryta med vanor som har med mat att göra är utmanande. Det går kanske att klara av en detox, men att forstsätta efter dagarna är avklarade kräver det där lilla extra. Att ändra inrotade vanor görs oftast inte i en handvändning. Allt gott som cirkulerade i tankarna under detox kanske vi kastar oss över så fort den är färdig – om vi inte ha en plan.

Därför har jag förlagt yogapass utpridda över en månads tid och även lagt in andningsworkshop dels för andetagets utrensade effekt och dels för dess kraft att skingra tankar och gör oss starka för emotioner.

ffffföföföfööföföföföföföf

KundaliniYoga

Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga som omfattar kroppsställningar, rörelsemönster, handpositioner, andningstekniker, fokuseringstekniker, mantran (ljud/vibrationer) och olika typer av meditationer.

Kundaliniyoga är ett enhetligt och holistiskt system som ger energi, självkännedom och hälsa, såväl fysiskt, mentalt som emotionellt. Den bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avslappning, och passar för alla åldrar och fysiska förutsättningar.
Tillfället till ära ger jag väl valda, dynamiska, härliga och något längre yogapass än vanligt med andningsövningar och medryckande mantran för att städa ur ditt undermedvetna av sådant som inte tjänar dig, följt av en lååång vila. Varje pass avslutas med en kort samtalscirkel.

Vår ovärderliga men underskattade andning!

iInget är så utrensande som våra andetag om de görs på rätt sätt. De lugnar vårt sinne och vi blir mer vakna på vad som pågår inom oss och utom oss. Istället för att ständigt ryckas med i känslor och tankekaruseller blir vi åskådare. Varken dyra krämer eller bästa maten gör särskilt nytta om vi inte andas rätt. Att investera i det egna andetaget är därför något av det bästa du kan göra om du vill leva ett vitalt och modigt liv. Andningskursen har du nytta av resten av ditt liv.

Skapa din egen Detox!

När passar det dig att utföra din detox?
Hur många dagar?
Vad är syftet med din detox?


-Din investering är 1300/1350 kronor för fyra extra långa Kundaliniyoga pass och Andningsutbildning med eller utan yoga som hjälper dig rensa ut slagg ur kroppen och som du har nytta av resten av ditt liv.

-Du kommer få mer information om varje diet som vägledning när du ska skapa näringsrika måltider på egen hand.

-Du får även en nedladdningsbar dagbok som du kan skriva ut och fylla i varje dag. Samt annat material som stöd.

Använd gärna friskvårdsbidraget.

Anmäl dig genom att betala in 400kr eller hela summan via Swish 123-467 15 eller Bg.5032-0290
OBS! Efter 16/5 är inbetalningen bindande för hela kursens alla pass och återbetalning är ej möjlig.