IMG_0370Saker slits ut medan gemytliga upplevelser består!

Att skapa är ett härlig sätt att umgås på. När vi skapar blir nämligen alla jämnåriga, jämbördiga och står lika inför lagen – de kreativa sådana -där endast fantasin sätter gränsen. 

Jag älskar sätt igång skapandet i människor och trivs bäst i en kompott av småbarn, tonåringar, vuxna, pensionärer, ett huller om buller av olika kulturer, med de som älskar skapa och de som är födelsedagskalas7absolut övertygade att de är kreativt odugliga.

Jag har ofta upplevt när den eftertraktade sällsamma känslan av välmående och gemenskap uppstå i skapande atmosfären.Vi släpper allvaret, det vanliga uppförandet, hittar nya dialoger och finner nya sidor hos varandra.

Önskar du göra något speciellt tillsammans med de du bryr dig om?
Då rekommenderar jag en träff i färg, form, kladd och lek!!!!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • barn och vuxna tillsammans
  • födelsedagskalas för alla åldrar
  • vänner
  • möhippa och svensexa
  • par
  • arbetskompisar

Lite ”smågoa” exempel

– När ett par fyllde femtio år fick alla gratulanter en egen överraskning, de skulle tillsammans på plats skapa en födelsedagspresent till värdarna för kalaset –  en jätte kvinna som skulle skrämma livet av tjuvfiskarna i sjön intill. Alla var involverade, vuxna som barn medan gammelmormor rörde lim med flinka händer.
lejon
-Hela familjen hjälptes åt att skapa ett lejon eftersom det var dags att göra om den ena flickans rum under temat ”vild”.

-Vi blir aldrig för gamla för sagor. Att lyssna och sedan måla tillsammans något från sagan är roligt för alla inblandade.

dans

 

 

 

IMG_0562 (2)

 2013-08-17 11.00.17