IMG_1017

Kökstrappan är min absoluta favoritplats, här kollar humlor, njuter av blommor och filosoferar i alla fall på sommaren. 

Här är min ateljé som det så fint heter, detta är alkemistrummet där skräp förvandlas till guld. Det är den kreativa processen mellan idé till färdigt alster som intresserar mig mest. Att följa lusten, vilja skapa något, traggla, ge upp, komma igen för att hitta nya lösningar är helt enkelt meningsfullt.

Mitt motto.lag och livsstil – när vi skapar blir vi fantasifulla och kreajagtiva.

Att jag hamnade just här berodde på att jag behövde ett slott för min prinsessa istället för ett garage med bildäck och avställda möbler. En plats förutom huset (som är mindre) där jag kan skapa min egen värld med färger och former, berättelser och kunna lyssna inåt. Att vara omgiven av vilda djur och vandra i den trolska småländska skogen .IMG_1028

När människor plötsligt fattar skapandets egen grammatik, när skrattet och välmåendet sprids mellan arbetskolleger och jag som följd av kreativa möten med klienter får en diktbok hemskickad, en inbjudan till en utställning eller någon berättar att de äntligen våga satsa på sitt drömjobb –  ja då slår mitt hjärta klackarna i taket.

Mina kunder:
privata grupper, individuell coachning, privatpersoner, kommun, landsting, arbetsförmedlingen, företag, skolor m.m.

Utbildningar

Kurser

Några kunder som anlitat mig:
IKEA, Nordea, A-betong, Växjö kommun, Växjö universitet, Växjö Landsting, Mundekulla kursgård, Alvesta kommun, Ystads kommun, Getnögård,  Alvesta och Hovshaga bibliotek
Skapande skola projekt i skolor i bl.a, Moheda, Gemla, Alvesta, Ranana i Israel, Teleborg
förskola till högstadiet samt särskolan och projekt för nyanlända